Kjøp mer og kutt prisen

Sverd og sagkjeder

10 %, 15% eller 20% rabatt, ditt valg!

Akkurat tilbyr vi kvantumsrabatt på sverd og sagkjeder. Jo mer du kjøper, desto billigere blir det. Vi gir deg rabatt opp til 20 prosent på hele kjøpet når du kjøper Komatsu sagkjeder og Komatsu sverd.

Våre sverd gir en unik stabilitet, optimalisert kjedespor og effektiv smøring. Våre sverd er også ekstremt sterke med lang levetid. Det enkle og beste valget.

For absolutt best funksjonalitet, bør du bruk Komatsu Forest SCO Natura. Vår sagkjedeolje SCO Natura er oppgradert med en ny formel og ny karakteristikk, som har bedre smøring og bedre vedheft samt forbedrede antioksidasjonsegenskaper.
Swords and chains service in forest

SAGBLADER OG KJEDER

Rask og sikker skjæring

Rask og sikker skjæring er viktig for å oppnå høy produktivitet og et resultat av høy kvalitet. Og det er det du får når du velger sagblad og kjeder fra ProSelect. 

For at et kutt skal være effektivt og trygt, må sagblad og kjede fungere godt sammen. Dette er grunnen til at vi har utviklet og testet disse produktene nøye, slik at de skal arbeide sammen i perfekt harmoni. Dette er også grunnen til at bare disse utvalgte sagbladene og kjedene kan bruke kvalitetsmerket ProSelect.

Når du velger disse sagbladene og kjedene fra Komatsu, kan du være trygg på at både funksjonalitet og holdbarhet er best mulig. I tillegg for du færre kuttsprekker og minimert risiko for kjeder som ryker. Et enkelt valg.