Sikkerhet først

Korona pandemien sin påvirkning på Komatsu Forest sine oppgaver.

Hos oss i Komatsu Forest, vil sikkerhet alltid komme først – noe som har blitt ekstra tydelig i denne situasjonen vi er inne i nå. Vi følger nøye med på utviklingen, og direktivene fra myndighetene og verdens helseorganisasjon for å være med på å redusere spredningen av infeksjonen.

Under dagens omstendigheter har vi gjort en rekke tiltak for å trygt opprettholde den mest nødvendige virksomheten for kundene våre. Våre verksteder og samarbeidspartnere gjør sitt beste for å kunne fortsette å yte service til deg som kunde. Sammen har vi et ansvar for å holde skogsindustrien i gang.

Etter hvert som vi har mer informasjon vil vi informere her på nettstedet. Hvis du har spørsmål, oppfordrer vi deg til å kontakte selgeren eller verkstedet ditt.

Service og deler

Blir gjennomført så langt det lar seg gjøre

Våre verksted og samarbeidspartnere gjør sitt beste for å være tilgjengelige for kundene på en sikker måte. Som kunde, oppmuntrer vi deg til å ta kontakt med verkstedet eller samarbeidspartnere for hjelp, enten det gjelder service eller statusen på situasjonen siden den endrer seg hele tiden. Vi vil gjøre det vi kan for å trygt opprettholde den nødvendige virksomheten for kundene våre. Vi vil tilby service og reparasjoner så langt det lar seg gjøre.

Vi følger de nåværende direktivene på god håndhygiene, holder god avstand mellom personalet og vi er alle veldig forsiktige. Vi prøver så langt det gjør seg å minisere personlig kontakt, så vi ber dere ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Hos oss er nå dørene låst for besøk utenifra.

For øyeblikket kan vi levere deler som vanlig. Den største utfordringen er at forholdene endrer seg hele tiden, men vi har god kontakt med våre samarbeidspartnere, fraktselskaper og leverandører, og de holder oss oppdaterte, og vil endre leveringsmetoder og fraktruter hvis dette blir nødvendig.


Vi håper du og dine nærmeste har det bra og tar vare på hverandre. Takk for forståelsen!