Vårens beste kupp

Oppgrader sagutstyret ditt

10% avslag på sagsverd og sagkjeder. 20% avslag på fargemerking.

Sagsverd som gir effektiv og trygg kapping. Sagkjeder som gir rask kapping og lang holdbarhet. Miljøvennlig merkemaling som synes i måneder. Akkurat nå får du gode tilbud på alt du trenger for effektiv, trygg og bærekraftig kapping.

Komatsu CM GEN II er en spesiell merkemaling med et fargepigment som reagerer ved kontakt med tre. Det gjør at malingen setter seg på treets kappflate istedenfor å trenge inn i stokken. Malingen skylles ikke bort av vann, og den er synlig i flere måneder. Malingen har frysepunkt på –42 grader, og

den røde og blå malingen gir klar og synlig merking som selv fargeblinde kan skille mellom. Den er vannbasert og helt ufarlig for både mennesker og miljø. Finnes i blå og rød.

 

ProSelect sagsverd er av god kvalitet og gir effektiv og trygg kapping. Sverdene er laget av en spesiell stållegering med optimalisert tykkelse, noe som gir bedre slitestyrke og rask og stabil kapping. Sverdene har herdede mellomlegg som beskytter drivlagre og sporfester for raske og enkle sverdbytter.

 

ProSelect sagkjeder er spesialutviklet for ProSelect-sverdene, og sammen skaper de et pålitelig og svært effektivt kappesystem. Kappevinkelen gir effektiv og trygg kapping, og nikkel-stållegeringen

i kjedene gir styrke og hardhet, slik at du kan kappe raskere og få lang holdbarhet. Forsmurte nagler reduserer risikoen for skader ved innkjøring, og krombelagte ledd gir bedre kappemotstand.


Kampanjen gjelder fra 1. april til 30. juni eller så langt lageret rekker.