Sommerkampanje

Tid for varmere dager

Vi hos Komatsu gjør det enklere å forberede seg både på å arbeide i den tørre sommerperioden og på å nyte deilige feriedager. Vi har for eksempel kampanjepriser på produkter som øker tryggheten hvis det begynner å brenne, og på en kjølebag som holder drikken kald, samt en caps som beskytter øynene mot sola. Komatsu gjør deg klar til sommeren!

20% avslag på utvalgte produkter

Brannprodukter

For at du skal kunne jobbe trygt i den varme sommerperioden, har vi kampanje på en rekke produkter innen brannsikkerhet.

Verktøykasser

Har verktøykassen vært med en stund? Nå kan du oppgradere verktøyene dine til gode priser.

Capser 

Komatsu sine blå og hvite truckercaps finnes til både store og små. Den har polstret front av ubørstet bomullstwill, samt snapbackspenne som gjør det enkelt å justere størrelsen. 

Kjølebag

Forhåpentligvis tilbringer du mange av sommerens beste dager utendørs. Med denne praktiske kjølebagen kan du sørge for at både drikke og andre ting holder riktig temperatur.

Trekopp og spork

Tid for en utflukt? Da smaker kaffen ekstra godt fra vår trekopp med skinnsnor i tradisjonell nordisk design. Maten spises naturligvis med en spork, den smarte kombinasjonen av skje og gaffel, som vi tilbyr i elegant bøk.

Oppbevaringsboks

Denne oppbevaringsboksen av kryssfiner passer perfekt i servicebilen eller andre steder der du vil ha orden i tingene dine.

Jakker

Denne lette og komfortable Komatsu-jakken blir raskt en ny favoritt. Med en stilren kombinasjon av sporty og casual passer den likegodt til koselige kvelder på verandaen som i førerhuset. Jakken har ermer og bakstykke av et mykt og lett materiale, og den har vevd materiale i vesten for å beskytte mot vind.

Kampanjen gjelder i juni, juli og august 2022, eller så langt lageret rekker. Kontakt oss for mer informasjon. Du finner også profilprodukter på komartsuforest.no/shop