Vinterkampanje

10-20% avslag på produkter som holder deg varm

Trenger du noe som holder deg varm på de kaldeste dagene? Nå har vi kampanje på plagg som gjør vinteren mer behagelig. I nettbutikken finner du tilbud på utvalgte produkter som holder både deg og setet varmt i vinter.

Arbeidshansker - 15%

Zeus Dryguard
En komfortabel vinterhanske som er helt perfekt når du jobber i kalde miljøer.Hansken er vanntett, og isolasjonen kombinert med innsiden av mikrofleece gjør
den varm og behagelig. Den har også refleksbånd på ringfingeren, slik at du blir mer synlig.


Ejendals Tegera 517
Denne fôrede hansken er spesialutviklet for å brukes om vinteren. Den er vanntett, og håndbaken er av fleecefôret polyester. Den er også godt egnet til presisjonsarbeid, siden den har god passform, god fingerfølelse og smidig grep.

Klær med høy synlighet - 10%

Vinterbukse med høy synlighet
En lett, fôret bukse som er både slitesterk og vannavvisende. Den har høyere rygg, slik at du slipper å bli kald, og den har snor i beina.
I tillegg har den justerbart liv og formsydde knær, med lommer til knebeskyttere der beskytterne kan justeres i to høyder.


Vinterjakke med høy synlighet
Denne jakken er perfekt for deg som vil holde deg varm og tørr i allslags vær. Den har en slitesterk og vind- og vannavvisende overflate, og den er også godt fôret. I tillegg har den forsterkninger av polyamid samt reflekser over skuldrene.

Setetrekk - 20%

Et komfortabelt og praktisk setetrekk beskytter du originaltrekket på setet i skogsmaskinen, og trekket kan enkelt tas av og vaskes.

Profil produkter - 15%

Buff 
Når det blåser ekstra kaldt, kan det være de små detaljene som utgjør den store forskjellen. Dette er en tynn og behagelig buff som raskt blir en favoritt.


Lue
Denne luen er laget av en blanding av bomull og elastan, og den er komfortabel og praktisk – både på jobb og i fritiden.


Undertøy
Langermet trøye og longs i mykt, strikket materiale som gir effektiv fukttransport og god komfort. Plaggene har normal passform samt flate sømmer som følger kroppens bevegelser.

 Kampanjen gjelder i januar og februar 2022. Kontakt oss for mer informasjon.
Du finner også profilprodukter på komatsuforest.no/shop