Moving Forward

Fremtiden til lastbæreren er her

Nok en gang tar vi lederstolen. Denne gangen med en ny generasjon lastbærere. Sammen med våre effektive IT-verktøy og proaktiv service, er det en ny vei til lønnsomt maskinhold.

Komatsu 875 with a great reach

Effektive

Denne nye generasjonen handler om effektivitet. Imponerende lastekapasitet. Kraftige kraner som gir det lang rekkevidde og markedsledende styringsegenskaper. En superkraftig drivlinje for maksimalt dreiemoment på lave turtall.
Komatsu 855 engine

Servicevennlig

De nye Komatsu maskinene er et langt steg fremover da det gjelder service. Serviceluker og sjekkpunkter plassert for å lette adkomst og gir mulighet for enkel og kjapp daglig service.
View from inside the cab, steering

Brukervennlig

Effektivitet er også om brukervennlighet, med det nye, slanke og smarte designet, har Komatsu dette bygd inn. Effektiv maskinkontroll, kraftig,lett å forstå produksjonsoppfølging. Og smarte løsninger som gjør jobb og vedlikehold enklere enn noen gang.
Komatsu 855 with Comfort Ride

Komfort

Komatsu er kjent for sin gode ergonomi. Nå har vi tatt konseptet enda lenger. En overaskende romslig hytte, i alle retninger. En markedsledende hyttedemping.  og kommunikasjonsløsninger som gjør hytten din til en virkelig moderne arbeidsplass.
Komatsu 855 with full load

Kvalitet

Den nye generasjonen lastbærere tar høyde for alle aspekter av kvalitet. Robust, vel-designet ramme. pålitelige komponenter og teknologi. Sammen med et nytt servicekonsept og en unik kolleksjon deler og forbruksmateriale, er dette lastbæreren som virkelig leverer.