Informasjon om virkningen av Covid-19 på Komatsu Forest

Komatsu Forest har bestemt å holde produksjonen helt eller delvis stengt mellom 13.04.2020 tom 21.06.2020 på grunn av situasjonen som Koronaviruset skaper. Vi vil stenge produksjonen helt for tre uker, etter det har vi tenkt å øke produksjonen gradvis. Men, vår produksjonsplan innebærer at våre leverandører kan starte opp sin produksjon etter planen og at restriksjonene fra myndighetene tillater dette. 

Hvis du har bestilt en ny maskin, kan leveransedatoen bli endret. I denne spesielle situasjonen vi er inne i nå vil det være vanskelig å gi korrekte leveransedatoer. Du vil bli kontaktet av selger. 

Våre verksted og samarbeidspartnere gjør sitt beste for å være tilgjengelige for kundene på en sikker måte. Som kunde, oppmuntrer vi deg til å ta kontakt med verkstedet eller samarbeidspartnere for hjelp, enten det gjelder service eller statusen på situasjonen siden den endrer seg hele tiden. 

Vi vil gjøre det vi kan for å trygt opprettholde den nødvendige virksomheten for kundene våre. Vi vil tilby service og reparasjoner så langt det lar seg gjøre. Vi kommer til å holde dere oppdaterte, og kommer til å legge ut nyheter og oppdateringer på vår hjemmeside. Har du noen spørsmål, oppfordrer vi dere til å ta kontakt med din salgsrepresentant eller verkstedet.

 


Under de nåværende omstendighetene, er vårt fokus på å fortsette med den daglige driften for å støtte våre kunder med service, deler og maskinleveranser. Sammen har vi et ansvar for å holde liv i skogsdriften gjennom denne tiden.

 

Vi følger de nåværende direktivene på god håndhygiene, holder god avstand mellom personalet og vi er alle veldig forsiktige. Vi prøver så langt det gjør seg å minisere personlig kontakt, så vi ber dere ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Hos oss er nå dørene låst for besøk utenifra. 

For øyeblikket kan vi levere deler som vanlig. Den største utfordringen er at forholdene endrer seg hele tiden, men vi har god kontakt med våre samarbeidpartnere, fraktselskaper og leverandører, og de holder oss oppdaterte, og vil endre leveringsmetoder og fraktruter hvis dette blir nødvendig. 

Personalet som kan jobbe hjemmefra gjør dette så langt det lar seg gjøre. Vi selvfølgelig med på dugnaden for å redusere spredningen av Korona-viruset og kommer til å ha redusert bemanning på plass på Stange. Vi ber om at henvendelser skjer via telefon 90178800 og vi vil selvfølgelig være behjelpelige. Delelageret vil være bemannet for utlevering av deler og rekvisita, men ber om at det avtales tid for henting.

Situasjonen kan endre seg fra da til dag, men vi vil gjøre vårt beste for å holde dere oppdaterte via vår Facebook- og hjemmeside.

Vennligst ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

 

Takk for forståelsen og ta vare på hverandre!