Våre hogstmaskiner

Utvalget vårt av hogstmaskiner strekker seg fra praktiske tynningsmaskiner til kraftige modeller for slutthogst. I utvalget finner du flere modeller med åtte hjul, som er spesielt egnet for bratt og krevende terreng.

Hogstmaskinene fra Komatsu kjennetegnes først og fremst av den stabile designen som gjør at du kan jobbe helt avslappet og effektivt gjennom hele arbeidsdagen. Andre produktive fordeler er det smarte hydraulikksystemet 3PS, den drivstoffeffektive motoren og den gode fremkommeligheten i terrenget. Vi har naturligvis også tenkt på at du som sjåfør skal trives i førerhuset. Derfor er det både romslig og ergonomisk utformet, og det har en rekke valgmuligheter som gjør at du kan tilpasse det.
Ta gjerne en nærmere titt på produktsidene for de respektive hogstmaskinene for å få mer informasjon. Der finner du også lenker til brosjyrer med mer informasjon om det vi håper kommer til å bli det nye arbeidsmiljøet ditt.

Tre gode grunner til å velge en Komatsu hogstmaskin

Operator in harvester

Et godt sted å jobbe

Komatsus hogstmaskiner har et effektivt førermiljø med mange gode egenskaper, slik at du får en god dag på jobb.

Førerhytten er stor og romslig, det gir svært god sikt, og det har gode oppbevaringsmuligheter for de viktigste tingene dine. Førersetet er ergonomisk utformet med god støtte for ryggen, og du kan justere det slik du vil. Førerhyttens nivelleringsfunksjon sørger også for at du sitter rett – selv i bratt terreng – slik at du kan jobbe på en avslappet måte og føle deg mer energisk når arbeidsdagen er over.
Komatsu forwarder and harvester

Med fokus på produktiviteten din

Gjennom årene har hogstmaskinene våre blitt raffinert med innovasjoner som bidrar til å gjøre arbeidsdagen din både produktiv og lønnsom. Den sterke girkassen, boggien med integrert balansefunksjon samt det stabile Komatsu-konseptet vårt er utviklet for å sikre at maskinen har god ytelse i både bratt terreng og på underlag med dårlig bæreevne.

De energieffektive parallellkranene våre gjør jobben enklere, og med hydraulikksystemet 3PS sørger vi for at du har kapasitet til å utføre flere momenter samtidig, med maksimal hydraulikkeffekt og minimale energitap. Les mer om de produktive innovasjonene våre i maskinbrosjyren.
Service

Enkel service

Det er enkelt å utføre service og vedlikehold på en Komatsu-hogstmaskin.
- Alle punktene som inngår i den daglige inspeksjonen, kan utføres fra bakken uten at lukene må åpnes.
- Grupperte vedlikeholds- og inspeksjonspunkter der det er mulig.
- Det er enkelt å lese av væskenivåer fra førerhuset.
- Automatisk trykkalibrering av kran og aggregat.
- Enklere påfylling av diesel og AdBlue.
- Enklere bytte av olje og filter.