Komatsu 901XC

Lavt marktrykk, stabilitet og god rekkevidde

Komatsu 901XC

Komatsu 901XC er tynningshoggeren med ekstrem stabilitet og god rekkevidde. Med åtte hjul reduserer marktrykket på myk skoggrunn og leverer meget god manøvreringsevne i bratt terreng

Egenskaper

Du har valgt å deaktivere innebygde informasjonskapsler. Aktiver dem for å bruke denne funksjonen som beregnet.

Fordeler i vanskelig terreng

Komatsu 901XC gjør jobben enkel i bakker og vanskelig terreng. En av de viktigste grunnene til dette er den imponerende trekkraften fra start og unike interaksjonen mellom motor, kontrollsystem og transmisjon. Den hydrostatdrevne transmisjonen gjør det mulig å få full utnyttelse av dieselmotoren, noe som gir utmerkede klatreegenskaper og betydelige fordeler i vanskelig terreng. Flere forhåndsinnstilte og oppgave-spesifikke kjøre-moduser gir deg muligheten til å maksimere produktivitet og fordeler fra hver hestekraft og hver liter diesel.  

Utmerket førermiljø

Niveleringssystemet holder hytten horisontal, noe som betyr at du alltid sitter komfortabelt og avslappet. Førermiljøet er unikt på flere måter også. Stort hyttevolum, godt utsyn i alle retninger, smart skjerm-plassering og fjernkontroll for å kontrollere hovedbryteren og motorvarmeren. Gulvvarme, effektive lys og tre spak-alternativ i inkludert EME - å velge mellom for en komfortabel hytte. Legg til opsjonen Autolev Advanced hyttedemping for den ultimate komfort.

Unik trykk- og fløde-optimalisering

901XC har Komatsu sin unike 3-pumpe hydraulikk. Den unike trykk og mengdeoptimaliseringer gir deg muligheten til å jobbe merkbart fortere ettersom 3-pumpehydraulikken tillater deg å bruke flere kran og aggregatfunksjoner samtidig med maksimalt hydraulikk-kraft, som for eksempel svinge kranen, mate stokken og flytte maskinen, med optimalisert lavt dieselforbruk.

Den mest stabile hoggeren

Komatsu sine åtte-hjulede hoggere er de mest stabile takket være et konsept som kombinerer gammel og ny teknologi. Det er basert på det utprøvde og testede konseptet byttet på en stiv midje og en svingaksel som jobber sammen med hyttens tilt-sylindre. På 901XC'en er svingakselen paret opp med Komatsu Comfort Bogie, noe som senker maskinens tyngdepunkt og øker bakkekontakten. Den unike boogien med doble dempesystemer gi en god balanse mellom ytelse på våt grunn og utmerket manøvreringsevne i bratt terreng.

Økt terrengfremkommelighet

Forbedret terrengfremkommelighet, ved hjelp av høyere markfrigang samt bedre trekkraft og styr-kraft.

Spesifikasjon

901XC

Overblikk

Harvester Komatsu 901 dimensions
A Bredde

Med 600/45x24,5 hjul: 2 776 mm.

B Totallengde

7 705 mm

C Lengde framaksel til midje

1 850 mm

D Lengde midje til bakaksel

2 100 mm

E Transporthøyde

3840 mm upp till tak, rak hytt. 3810 mm bakåtlutad hytt med tiltad ljusramp. Båda måtten med däckkompression.

F Markfrigang, vid styrled

650 mm

Note

Angitte mål er nominelle og kan variere avhengig av porduksjonstoleranser og utstyrsvalg.

Vekt

Fra 20 210 kg

Generell informasjon

AGCO Power, 6-sylindret dieselmotor med turob og intercooler. EU Steg V.

Volum

6.6 l

Kraft

170 kW DIN ved 1 900 rpm

Dreiemoment

950 Nm ved 1 500 rpm

Dieseltank

415 l

Modell og rekkevidde

200H : 10 m/11 m

Netto løftemoment

198 kNm

Netto svingmoment

43 kNm

Tilgjengelige aggregat

S82, S92, C93, C124

Mengde

400 l/min ved 1 600 rpm

Systemtrykk

280 bar

Volt

24 V

Batterikapasitet

2 x 180 Ah

Dynamo

2 x 100 A

Kjørehastighet

0-21,5 km/t

Trekkraft

184 kN

Generell informasjon

Spesifikasjonen beskriver mulig utstyr, ikke om utstyret er standard eller tillegg. Standard og tillegg varierer mellom landene. Din selger har en oppdatert liste over hva so mer inkludert. Vekt er basert på standardspesifikasjonene. Spesifikasjon og design kan forandres fortløpende.