Komatsu Gripere

Griper virket som en proff

For en lastbærerfører, er et godt griper-design nøkkelen til høy produktivitet i et krevende miljø. Komatsu sitt nye griper-program er optimalisert for å raskt og effektivt samle, rulle inn og gripe stokkene. Med totalt ti modeller å velge mellom, fins det en griper for ethvert lastbæreroppdrag

Du har valgt å deaktivere innebygde informasjonskapsler. Aktiver dem for å bruke denne funksjonen som beregnet.

Nytt design med produktive fordeler

Den mest slående forskjellen med det nye griper-programmet er at bredden på åpningen er merkbart større, noe som gjør at den raskere og lettere trenger inn i tømmerhaugen. Tømmeret ruller også lettere inn i gripen, og sparer dyrebar tid. De har også blitt forbedret når det gjelder å samle og rette opp tømmeret.

De nye gripene kommer også med flere forbedringer for et lenger levetid, noe som sikrer holdbarheten i krevende skogsmiljøer. Alle disse forbedringene, sammen med de viktigste fordelene fra tidligere modeller, sikrer en mer produktiv griper, som igjen bidrar til å øke lønnsomheten for entreprenører.

Et bredt spekter av muligheter

Komatsu sitt nye griper-program har et imponerende utvalg av modeller for ulike formål. Griperne varierer i størrelse fra 0,26 m² til hele 0,50m² og inkluderer i tillegg til standard griper, spesialdesignede bioenergi- og kraftige modeller.

Griperne er kompatible med de vanligste lastbærerne, samt de fleste typer lastebilkraner og andre kjøretøy som håndterer tømmer.