Tilvalg til hogstmaskin

Hvordan øke produktiviten enda mer

En standardutrustet Komatsu hogstmaskin leverer høy produktivitet. For å videre øke produktiviteten finnes det en rekke tilvalg til maskinen. Her er et utvalg av våre mest populære produktivitets-økende tilvalg.

Autolev Advanced

Demp de hard slagene

Alle våre hoggere kan bli utrustet med hyttedempingopsjonen Komatsu Autolev Advanced, den bruker en teknikk som er like enkel som den er genial. Resultatet er at den demper harde slag. Når du hogger er funksjonen automatisk avslått, for ikke å hemme presisjonen mellom kranen og aggregatet. Alle funksjonen i hyttedempingne er styrt av MaxiXT.

HYTTEOPSJONER

For ekstra komfort

Føreren bruker mye tid i hytten og et bærekraftig førermiljø er viktig for å gjøre hver dag produktiv. Vi kan tilby en menge ekstra utstyr for å gjøre arbeidsplassen enda mer komfortabel og velfungerende.
Som for eksempel: Komatsu Comfort Controls Advanced, Luftventilert stol, Stol som roterer 180 grader, Gulvarme, solgardiner, radio med blåtann, DAB+ og handsfree MediaZone, Matboksvarmer, kjøleboks, Trådløs nøkkel, dataklave, Ekstralys i tak og på gulv. Touchskjerm.

arbeidslys

Enda bedre lys

Å ha godt lys og utsyn når man jobber er selvfølgelig viktig.  Ikke bare for å ha muligheten til å jobbe lenger skift uten å bli sliten, men også for å gjøre jobben sin på best mulig måte. Det kan monteres enda mer og bedre lys på maskinen. Som LED-lys. med LED vil du gå godt og sterkt lys med lav bruk av energi og god pålitelighet, noe som betyr at LED-lys har veldig lang levetid. Du kan også øke lyset enda mer ved å sette ekstra LED-lys på hytta, kranen og bakrammen.

aggregatopsjoner

Optimalt aggregat

Aggregatet er kanskje den viktigste delen på en hogstmaskin. Vi kan tilby en rekke varianter aggregat som er unikt designet for å passe spesifikke hogstmaskiner. Aggregatene kan også bli utrustet med ekstra opsjoner som øker produktiviteten: Flertreshåndering, Eco-GLS, forskjellige matervalser, ekstra målepunkter for økt nøyaktighet (på S-aggregat) Automatisk eller manuell kjedestramming, ekstra kniver og hydraulisk målehjul.Smart Crane Harvesters

Krankjøring på sitt enkleste

For å sikre en produktiv arbeidsdag er det viktig at kranen er enkel å kjøre for føreren. Med Komatsu Smart Crane, vil kranen – fra hovedbommen helt til enden av utskyten – være styrt med en enkel, jevn spakbevegelse.

Takket være kranens respons og presisjon, kan føreren enkelt styre aggregatet dit du vil, noe som bidrar til en mer avslappet måte å jobbe på. En avslappet fører kan opprettholde en høy og stødig produksjon gjennom arbeidsdagen og fortsatt føle seg uthvilt ved slutten av arbeidsdagen. Fordeler som vil sees i både lønnsomhet og førerens velvære.
MaxiFleet

Ikke overlat noe til tilfeldighetene

Med Smart Forestry får du tilgang til en samling med digitale tjenester som hjelper deg med å gjøre arbeidsplassen trygg, smart, produktiv og bærekraftig – Uansett om du har en eller hundre skogsmaskiner. Du har kontroll på maskinene, kan samarbeide med kollegaer og ta gode avgjørelser basert på fakta.

Smart Forestry består av tre ulike applikasjoner, noe som gjør det enkelt å finne det nivået som passer deg og din virksomhet best.