Komatsu simulator

Så nære virkeligheten du kan komme

Simulatorer er effektive for mengdetrening før du starter i en ekte maskin i skogen. For erfarne sjåfører, tilbyr simulatortrening en mulighet for å teste nye metoder som kan resultere i økt effektivitet og produktivitet.

Uansett om du er nybegynner eller ekspert, skal simulator-kjøring speile det virkelige liv så nære som mulig. I våre simulatorer, opptrer maskinen på samme måte som de gjør i skogen. Dette inkluderer, for eksempel, hvordan aggregatet oppfører seg når det settes mot treet eller hvordan stokkene beveger seg mens du kjører lastbærer. Du kan også velge hva slags skog du jobber i, samt terreng, landskap og treslag.

Instruksjonsprogrammene i simulatorene guider fører gjennom basis-trening til full operativ kjøring i skogen og instruktøren kan enkelt følge progresjonen fra deres egen arbeidsstasjon. Simulatorene er tilgjengelig i ti forskjellige språkversjoner, så vel som i Laptop versjoner. Noe nytt og spennende er VR-opsjonen, der vi tar i bruk VR-teknologi for å ta simulatorkjøringen til nye høyder.

Komatsu simulator for machine training

Tren i grupper og lær av hverandre

Med flerspiller-funksjonen kan to simulatorer operere i det samme virtuelle miljøeet. En lastbærer og hogger kan jobbe sammen for eksempel. Og statistikken vil vise dere felles resultat.

Smart læring med separat instruktørplass

En separat instruktørplass gir mulghet for et bedre overblikk og interaksjon med føreren. En instruktør kan for eksempel pause simuleringen, ta opp videoklipp og lage kommentarer med tidsstempel.

Tilpass landskapet og lag egen skog

Ved å velge treslag, terreng, skogtetthet, kan føreren trene på samme forhold som han har i skogen. Velg mellom bjørk, furu, gran og eukalyptus.

Kjør alle de nye maskinene

Tren på å kjør alle våre hoggere og lastbærere med forskjellige maskinopsjoner. Velg mellom standardkran og combi-kran, S- og C- aggregat og med eller uten flertres-håndtering.

Nedenfor kan du få tilgang til Komatsu Forest sin simulatorportal, hvor du kan finne detaljert informasjon om simulatorene, be om prisoverslag eller kontakte support.
Portalen er et eksternt nettsted som administreres av vårt datterselskap Oryx Simulations på våre vegne.