Snille store maskiner

Vi utvikler maskiner for å møte samfunnet sine behov.

Fortid, nåtid og fremtid - alt handler om fellesskap.

I 1921 grunnla Meitaro Takeuchi Komatsu, i byen som deler samme navn. Han gjorde dette for å skape arbeid i det lokale fellesskapet etter nedleggelsen av en nærliggende kobbergruve.

I mer enn et århundre har vår tilknytning til samfunnene vi arbeider, vært kjernen i vår virksomhet. Den guider oss i alt vi gjør, fra hvordan vi tenker på innovasjon, hvordan vi ansetter og lærer opp nye ansatte rundt om i verden, til hvordan vi bygger relasjoner til våre kunder.

I dag er vi kommet langt på vei i forhold til der vi begynte. Vi har utviklet oss til et globalt firma med et mangfold av medarbeidere med ulike nasjonaliteter og trosoppfatninger. Det er gjennom potensiale i alle våre ulike talenter og unike perspektiv vi vokser og utvikler oss.

Vi utforsker og er med på å flytte teknologiske grenser ved å utvikle smarte anleggsmaskiner og automatiske gruvelastebiler, skape elektriske bulldosere for bruk under vannet og vi har til og med utformet en gravemaskin som kan arbeide på månen. Våre produkter og løsninger støtter bransjer som er avgjørende for utviklingen av det moderne samfunnet.

For våre kunder innen skogbruks-, anleggs- og gruvedrift produserer vi store maskiner som tar seg av enda større utfordringer. Store, snille maskiner som møter samfunnets behov.

Vi tror at når mennesker forenes av et felles mål, skjer det store ting. I samfunn over hele verden drives vi av å skape verdi gjennom utvikling og innovativ teknologi for å muliggjøre en bærekraftig fremtid der mennesker, bedrifter og planeten trives sammen.

Ved å bruke vår kollektive ekspertise til å nå lenger, holder vi oss tro mot vårt merkevareløfte: Creating Value Together.

Lær mer om hvem vi er.