Komatsu C164

En perfekt match for grove trær

Komatsu C164

C164-aggregatet er designet for å gjøre arbeidsdagen enklere når føreren jobber i grov skog. Hver detalj har blitt designet med tanke på store trær, store rot-ben og grove grener. Selv om C164 er det største av de populære C-aggregatene, gjør det smarte designet den jevn og enkel å håndtere på maskinen. Det er en perfekt match for Komatsu 951.

Features

Du har valgt å deaktivere innebygde informasjonskapsler. Aktiver dem for å bruke denne funksjonen som beregnet.

Designet for vanskelige trær

C164 aggregatet er spesielt designet for å håndtere store trær. Den forlengede posisjonen av sverdet reduserer vekten på rammen og minimerer risikoen for å felle treet over trinsa på sverdet.

Rotatoren for C164 er en videre utvikling av standard rotatoren for C-modell aggregatene, som har en sterkere og et mer robust design.

Komatsu C164 har en komplett ny tiltlås-funksjon som gjør det mulig å låse aggregatet i akkurat riktig vinkel. Dette gjør det lettere å hogge vanskelige grener og trær og har vært en etterspurt funksjon.

Energieffektiv mating

C164 er et “bærende” aggregat, der stammen er holdt av materhjulene og kvisteknivene brukes i hovedsak til å kviste stammen. Designet er veldig energieffektiv, noe som er positivt for produktiviteten.

Matesystemet er designet med fire materhjul, som er et godt bevist og pålitelig konsept. C164 aggregatet har et stort bruksområde takket være muligheten for to forskjellige matervalsmotorer.

Oppgradert kutteenhet, Constant Cut

Constant cut, vår intelligente sagmotorkontroll, sørger for at aggregatet har en konstant og effektiv sagmotorhastighet igjennom hele kappesyklusen. Dette sørger for effektiv kapping og begrenser problemer med å kappe sprekker.

Constant cut sin kappenhet er oppgradert for Komatsu C164, med flere forbedringer for økt pålitelighet. Tilgjengelig med 90/97 cm sverd.

Alternativer som øker produktiviteten

Find End funksjonen gjør det mulig å nullstille lengden uten å måtte kutte en del av stokken.

Integrert arbeidslys gjør det lettere for føreren å plassere aggregatet inntil treet og klassifisere stammene.

Det er også andre alternativer tilgjengelig for C164 aggregatet, slik som fargemerking og stubbebehandling.

Servicevennlig

Service på aggregatet er trygt og enkelt med sentraliserte smørepunkter. Dette betyr at alle servicepunkter, inkludert fargemerking og kjedesmøring, kan nåes uten å flytte på aggregatet sin serviceposisjon.

Kjedet har en auto-release funksjon for å minimere uplanlagt nedetid når kjedet byttes. Auto-release funksjonen betyr også at du ikke trenger verktøy for å bytte kjedet.

Spesifikasjon

C164

Overblikk

C164 drawing
Max bredde

1 905 mm

Høyde inkl rotator

1 848 mm

Høyde til vertikalknivene

1 690 mm

Matevals åpning, maks

850 mm

Maks anbefalt diameter på tre

640 mm

Maks diameter på tre

750 mm

Åpning fremre kniver

750 mm

Åpning bakre kniver

950 mm

Vekt

Tørrvekt inkl. rotator, fra 1 672,5 kg

Matehastighet

0-5 m/s

Brutto mate-kraft

934 cc: 35,4 kN, 780 cc: 29,6 kN

Matervalstype

Fingervals

Kniver, antall

5

Kniver, åpning

620 mm

Sverd

90 cm / 97 cm

Sagmotor

19 cm³/rev

Kappdiameter teoretisk maks

Max 830 mm med 97 cm sverd

Maks hydraulikmengde

380 l/min

Maks hydraulikktrykk

280 bar/28 MPa

Generell informasjon

Standard og ekstrautstyr er markeds-styrt og kan variere fra land til land. Spesifikasjonen beskriver mulig utstyr, ikke standard. Sjekk lokalt for standard spesifikasjon.Vekt er basert på standard-spesifikasjon. Spesifikasjon og design kan forandres uten videre notis.