Smart Crane for hoggere

Krankjøring på sitt enkleste

For å sikre en produktiv arbeidsdag er det viktig at kranen er enkel å kjøre for føreren. Hver bevegelse som kan forenkles er med på å øke produksjonen og på lang sikt, profitten. Nå tar vi forenklet krankontroll til neste nivå og introduserer Smart Crane for hoggere, som automatisk tar seg av teleskopfunksjonen. Kranen fungerer som en enkelt enhet – fra hovedbommen helt til enden av utskyten – i hver bevegelse. Resultatet er raskere og enklere krandrift samt en mer avslappet og effektiv fører.

Presisjon i hver bevegelse

Du har valgt å deaktivere innebygde informasjonskapsler. Aktiver dem for å bruke denne funksjonen som beregnet.

Presentasjon av Smart Crane for hoggere

Du har valgt å deaktivere innebygde informasjonskapsler. Aktiver dem for å bruke denne funksjonen som beregnet.

Smidig og presis

Presisjon og respons er to av de største fordelene med Smart Crane. Føreren kan enkelt styre aggregatet dit de vil med jevne og presise bevegelser, noe som bidrar til en mer avslappet måte å jobbe på. En avslappet fører kan fokusere lenger og arbeide mer produktivt gjennom hele dagen.

Forenklet krankontroll

En annen fordel med Smart Crane er behovet for færre spakbevegelser. Med automatisk kontroll av utskyten, blir det enda enklere å styre kranen akkurat dit du vil ha den – med en enkel spakbevegelse returnerer utskyten fra full rekkevidde helt tilbake til maskinen.