Komatsu Used Premium

En sikrere måte å velge brukt

Med Komatsu sitt Komatsu Used Premium og Komatsu Used Premium Plus kvalitetsstempel, gir vi deg ro i sjelen når du kjøper bruktmaskiner. Nøye utvalgte maskiner inspiseres av spesialister, og for å berolige deg enda mer, medfølger det et sertifikat som viser alle inspeksjonspunktene.

Hvordan fungerer Komatsu Used Premium?

Inspection

Grundig inspeksjon

Når Komatsu Forest anskaffer en bruktmaskin, blir den grundig inspisert. Spesialutdannet personell analyserer maskinen i henhold til en inspeksjonsrutine som er utviklet av våre mest erfarne maskinspesialister. Dette gir oss en detaljert inspeksjon, som igjen gir ro i sjelen til neste eier.
Komatsu Used Premium Machine

Bare de beste maskinene blir valgt

Maskinene blir klassifisert basert på resultatene etter inspeksjonen. Bare de beste Komatsu-maskinene blir valgt til å motta Komatsu Used Premium kvalitetsstempel. Målet er at maskinen skal levere høy og effektiv produktivitet i mange år fremover.

 

For å motta Komatsu Used Premium Plus kvalitetsstempel, må maskinen ha hatt en ProAct 2.0 kontrakt, hatt regelmessige inspeksjoner og service av Komatsu-spesialister, i tillegg til å bare ha brukt Komatsu sine originale reservedeler og rekvisita.

Komatsu Used premium

En ny start

Før maskinen blir videresolgt blir alle systemer nullstilt, slik at ingen data fra forrige eier blir med videre. I tillegg sørger våre teknikere for at all programvare er oppdatert til nyeste kompatible versjon. Maskinen får helt enkelt, en ny start.

Komatsu Used premium

Hva får du når du kjøper Komatsu Used Premium?

• En maskin som oppfyller reglene og standardene som gjaldt da den aktuelle årsmodellen ble lansert.

• En maskin som er klargjort av spesialutdannet personell.

• En maskin som bare bruker Komatsu sine originale reservedeler og rekvisita ved klargjøring av maskinen.

• Førertrening og finjustering av maskinen.

• 3 måneders garanti på utvalgte drivlinje-komponenter.

• Under de første tre månedene får du 50% avslag på reservedeler som hver koster mer enn 5000 kroner.

• Mulighet til å inngå en MaxiFleet-avtale.

• Mulighet til å inngå en ProAct 2.0-avtale.
Service

Hjelpen er alltid i nærheten

Når du kjøper en Komatsu Used Premium eller Komatsu Used Premium Plus-maskin får du tilgang til et pålitelig nettverk av kunnskap, service og støtte. Hjelp fra kvalifisert Komatsu-personell er tilgjengelig via vår tjenesteleverandør.

Screen shot

Finn din Komatsu Used Premium maskin

For å finne den rette maskinen til deg kan du enkelt søke via våre lister av brukte kvalitetsmaskiner rundt om i Europa i lenken under. Finner du ikke maskinen for deg, ta kontakt med din selger for assistanse. Sammen gjør vi kjøpet av en Komatsu Used Premium eller Komatsu Used Premium Plus-maskin til en trygg og vellykket handel.