Komatsu S92

Nytt, unikt produktivt og pålitelig

Komatsu S92

Ett nytt allround aggregat for høy produktivitet og pålitelighet. Selv i den vanskelige skogen. Dette er uten tvil de klareste fordelene med vårt nye tohjuls-aggregat.

Features

Pålitelig og produktiv selv under tøffe forhold

S92 er et allroundaggregat som er svært produktivt og pålitelig, selv i de vanskeligste skogene. Tohjulsmatingen gjør at stammene kan snu i hodet, selv de som er gaffelformede eller er veldig skjeve.

Med oppgraderingen i 2024 har aggregatet mange forbedringer. Blant annet at den intelligente Constant Cut nå er standard på S92. Constant Cut sikrer at aggregatet opprettholder en fast og høy hastighet på kjedet uten risiko for at hastigheten blir for høy. Det er også et nytt 82 cm sverd-alternativ i tillegg til standard sverd på 75 cm. Dette optimale sverdet er ideelt for avvirkning.

Effektiv mating med Flex Friction-kontroll

Vårt knivkontrollsystem, Flex Friction Control, har sensorer som sikrer at stammen alltid er i riktig posisjon i aggregatet. Dette resulterer i lav friksjon og effektiv mating, med godt resultat på kvisting.
Matevalsmotorer har høy oljefløde som også gir lavt effekttap. 

Håndtering av flere trær

S92 kan utstyres med flertreshåndtering, som gjør at du kan felle flere trær samtidig. Dette gjør aggregatet mer fleksibelt og bidrar til økt produktivitet.
Flertrefunksjon har nytt og mer holdbart design. Støtteplaten har ett forbedret design, og flertrehåndteringsslangene og rotatoren er mer beskyttet, noe som forlenger levetiden. Sylindernes nye, mer beskyttede plassering reduserer også risikoen for snøpakking. Det nye designet resulterer i et aggregat som er hele 58 mm lavere, noe som gjør det mer smidig og forenkler arbeidet nære maskinen.


Servicevennlig

Aggregatet har en ny posisjon der alle smørepunkter er tilgjengelige fra ett sted, og dermed forenkler service og daglig vedlikehold.
En annen forbedring er at fargemerke tankene er redesignet for å gi enklere tilgang for fylling. 

Spesifikasjon

S92

Overblikk

Komatsu S92 technical drawing
Max bredde

1 382 mm

Høyde inkl rotator

1 873 mm

Høyde til vertikalknivene

1 474 mm

Matevals åpning, maks

530 mm

Åpning fremre kniv til bakre kniv

573 mm

Åpning fremre kniver

535 mm

Vekt

Tørrvekt inkl rotator, fra 1018 kg

Matehastighet

0-5,5 m/s

Brutto mate-kraft

23,4/26,2 kN

Matervalstype

Stålhjul

Kniver, antall

4

Kniver, åpning

373 mm

Sverd

75/82 cm

Sagmotor

19 cm3/rev

Kappdiameter teoretisk maks

615/715 mm

Maks hydraulikmengde

240 l/min

Maks hydraulikktrykk

28 MPa

Generell informasjon

Standard og ekstrautstyr er markeds-styrt og kan variere fra land til land. Spesifikasjonen beskriver mulig utstyr, ikke standard. Sjekk lokalt for standard spesifikasjon.Vekt er basert på standard-spesifikasjon. Spesifikasjon og design kan forandres uten videre notis.