Etablert i byen Komatsu, Japan, har Komatsu forpliktet seg til kvalitet og pålitelighet, og har i løpet av et århundre jobbet med å pleie tillitten til kunder, aksjonærer, leverandører, forretningspartnere og alle andre interesserte.    

Komatsu er representert gjennom mange selskaper rundt om i verden. Komatsu Forest har vært en del av Komatsu-gruppen siden 2004 og har selv i 60 år vært synonymt med innovasjon og løsninger for bærekraftig skogbruk. Når Komatsu nå feirer 100 år, gjøres det som et Komatsu ved å samle alle Komatsu-selskapene i en felles selskapsidentitet.

Komatsu sine verdier blir tydeliggjort via en ny visuell identitet og løfte om å skape verdier sammen for en bærekraftig fremtid. Med «Creating value together», vil Komatsu markere samarbeidet som trengs for at behovene til samfunnet, kunder og andre interesserte har løsninger som skaper verdier for fremtidige generasjoner.

I det kommende året vil Komatsu feire 100 års jubileet gjennom flere aktiviteter relatert til selskapets verdier. Når vi ser videre inn i de neste 100 årene, vil Komatsu fortsette å bevege seg fremover sammen med våre interesserte for å skape verdier gjennom produksjon og teknologisk innovasjon for å styrke en bærekraftig fremtid det mennesker, selskaper og planeten vår kan blomstre sammen.