I en prosess som har foregått noen år har vi sett på forskjellige alternativer. Det er viktig for oss å være i nærheten av E6, Riksvei 3/25 og Riksvei 20 og å være i det sentrale området for norsk skogbruk, samt beholde vår lokale forankring på Stange. Det vil si at vi flytter omtrent 200 meter og fortsatt vil være i Stange næringspark.


Komatsu Forest ser på det norske markedet som et satsningsområde, derfor vil vi være det andre salgsselskapet i verden, der Komatsu Forest vil eie vårt eget bygg.

Vårt nye anlegg vil ha fokus på sikkerhet og HMS og for besøkende ønsker vi å gi en bedre opplevelse. Det vil bli økt kapasitet på verkstedet, vaskehaller, delelager og generelt bedre arbeidsmiljø for ansatte og besøkende. Anlegget vil bli bygget med tanke på miljø, med fokus på gjenbruk av varme og fornybar energi.

Komatsu Forest AS har 28 ansatte, vi selger og vedlikeholder Komatsu skogsmaskiner i hele Norge og har vært etablert i Norge siden 1992. Komatsu Forest AS er heleid av Komatsu Forest AB og er en del av Komatsu-konsernet. Det som kjennetegner vår måte å jobbe på, fra innovasjon til produksjon, er samarbeidet med deg som kunde. Sammen skaper vi løsningene som trengs for å sikre en bærekraftig fremtid for mennesker, selskap og planeten.

Ved spørsmål, ta kontakt med Tore Aaslund, Daglig leder, 99245113