Smart Forestry er best forklart som en samling av digitale løsninger som hjelper deg å ha en trygg arbeidsplass som er smart, produktiv og bærekraftig.


Konseptet omfatter våre digitale løsninger – inkludert funksjonene som nå tilbys via MaxiFleet. Sammenlignet med MaxiFleet, har Smart Forestry et bredere spekter av funksjoner, og vårt mål er å utvikle det til en plattform der vi sammen med kunder, partnere og andre interesserte kan skape nye inkluderende og verdiskapende løsninger.

På dette tidspunktet består Smart Forestry av tre forskjellige applikasjoner, noe som gjør det enkelt å finne den beste løsningen for deg.

Fleet Monitoring gir deg full oversikt over maskinparken, med mulighet til å planlegge eksternt og alle nødvendige fjernstyringsfunksjoner – inkludert support.


Vision inkluderer alle funksjoner for praktiske kartlag, samarbeid mellom førere og mulighet til å overse all produksjon i sanntid.

Precision gir deg muligheten til å bruke den nyeste posisjonsteknologien for å forenkle arbeidsdagen og nå nye presisjonsnivåer for arbeidet.

For å lære mer om Smart Forestry, besøk vår hjemmeside, eller ta kontakt med din selger.