Husregler og integritet på Sosiale Medier

Våre foretakssider i sosiale medier tilbyr en offisiell plass der nåverende, og fremtidige kunder og andre intresserte kan ta del i våre produkter, nyheter og varemerket Komatsu Forest. Sidens hensikt er å skape diskusjoner, deling av erfaringer og annet om våre produkter. For at disse dialogene skal være intressante og relevante, samtidig som at det opprettholdes respekt og høfflighet på våre sider, har vi et regelverk for dette.Husregler

  • Komatsu Forest har ikke ansvar for og representerer ikke individuelle brukere og deres innlegg.  
  • Komatsu Forest kan komme til å bruke informasjon som individuelle brukere poster på vår side.
  • Av sikkerhetsmessige årsaker forbeholder Komatsu Forest seg retten til å korrigere eller slette eventuelle feil som kan være en risiko for førere eller andre som oppholder seg i nærheten av Komatsu Forest sine skogsmaskiner eller andre produkter.
  • På grunn av varemerkebeskyttelse forbeholder Komatsu Forest seg retten til å fjerne eventuelle feil om være produkter.
  • Siden Komatsu Forest oppfordrer til relevant dialog forbeholdes retten til å fjerne kommentarer som Komatsu Forest anser som upassende.
  • Innlegg på Komatsu Forest sine sider får ikke inneholde;  

            - Fornærmelser mot personer
            - Trusler
            - Øvrige lovbrudd
            - Spam
            - Reklame

Individuelle brukere skal forstå og respektere gjeldende bruksvilkår og rettigheter for databruk som gjelder for hver plattform:


Facebook: http://www.facebook.com/legal/terms, http://www.facebook.com/about/privacy   

Instagram: https://help.instagram.com/581066165581870, https://help.instagram.com/519522125107875/?helpref=hc_fnav&bc[0]=Instagram%20Help&bc[1]=Privacy%20and%20Safety%20Center

LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/user-agreement 

YouTube: https://www.youtube.com/static?template=terms  

Integritet

Komatsu Forest behandler personopplysninger som du gir oss ved å publisere på våre sosiale medier, ved å sende en direktemelding eller om du refererer til oss eller våre produkter og tjenester. 

Hensikten med vår behandling av personopplysninger er å kunne kommunisere med deg og svare på din kommentar eller spørsmål. Det rettslige grunnlaget for direkte kommunikasjon med deg er ditt samtykke, som du gir ved å kommunisere med oss direkte. Behandlingen av indirekte kommunikasjon er nødvendig for vår interesse for å kommunisere med deg og for å følge opp og evaluere våre kontoer på sosiale medier.

Vil du kontakte oss i forbindelse av vår håndtering av dine personopplysninger, er du velkommen til å gjøre det ved å sende en e-post til gdpr.no@komatsuforest.com. 

For mer informasjon om dine rettigheter og hvordan vi bearbeider personopplysninger, vennligst se vår Integritetspolicy og Web og Cookie Policy.