Fotokonkurranse

Veggkalender for 2025

Få muligheten til å vise ditt fototalent og få bildet ditt med i vår 2025 kalender.

Send oss ditt beste Komatsu-bilde og bli med i konkurransen om å få ditt bilde i Komatsu Forest sin veggkalender for 2025. De 12 som vinner, vil i tillegg til heder, ære og en kalender, motta en fantastisk premie.

Første premie: 5000 Euro i vår nettbutikk.
2-5: 1000 Euro i vår nettbutikk.
6-12: 500 Euro i vår nettbutikk.


Du deltar i konkurransen ved å ta et bilde og sende det inn til: info@komatsuforest.com. Bildet skal være i liggende format og klare utskrifter i A4-størrelse. Et tips for større vinnersjanse er å sende inn bilder med høy oppløsning som viser våre forskjellige sesonger. Ikke glem å skrive hvem som tok bildet, for- og etternavn.

Konkurransen avsluttes den 31. August 2024.

Lykke til!

Regler for deltakelse:

Arrangør av konkurransen er Komatsu Forest AB, markedsavdelingen, Umeå, Sverige organisasjonsnummer: 556079-5949

Komatsu Forest beskytter ditt personvern og dine personopplysninger blir håndtert i samsvar med norsk lovgivning og databeskyttelsesregler. Din kontaktinformasjon som deltaker vil ikke bli gitt ut til noen tredjepart eller brukes til noe annet formål enn å fullføre konkurransen og sende overskudd. For mer informasjon om hvordan Komatsu Forest håndterer personopplysninger, se vår personvernpolicy på www.komatsuforest.no/integritetspolicy.

Komatsu Forest forbeholder seg retten til å fjerne upassende bilder i tilfelle overgrep. Deltakeren bekrefter at han/hun har fulle rettigheter til det konkurrerende bildet eller at overføring av bildet er tillatt. Bildene kan brukes globalt av selskaper tilknyttet Komatsu Forest AB. Deltakeren aksepterer at disse selskapene har rett til fritt å bruke bildene som sendes inn som konkurranseoppføringer til kommunikasjons- og markedsføringsformål, for eksempel i andre lands lokale kalendere og i sosiale medier. Komatsu Forest har også rett til å beskjære bildene og gjøre andre endringer om nødvendig. Hvis det er mennesker på bildet, må de også ha akseptert vilkårene.

Juryen utnevnt av arrangøren utnevner det vinnende bildet (1 bilde) blant alle bilder som er sendt inn til konkurransen. Hvis vinneren ikke kan nås innen to uker, har Komatsu Forest rett til å utnevne en annen vinner.

Når han/hun deltar i konkurransen, samtykker deltakeren til å følge de offisielle konkurransereglene og beslutningene tatt av Komatsu Forest AB. Hvis en person vises på bildet, vil Komatsu Forest sende et eget skjema for samtykke for godkjenning. Selskapet forbeholder seg retten til å endre reglene.