ProAct 2.0

Et servicekonsept for proaktiv lønnsomhet og sinnsro

ProAct 2.0 gjør maskineierskapet ditt raskere, sikrere og mer lønnsomt. Alt til en fast og lav kostnad, basert på maskintimene på den spesifikke maskinen din. Det gjør at du enkelt tjener inn investeringen (det er også gode nyheter for nattesøvnen din, siden du har mindre å bekymre deg om). Dette er virkelig neste generasjons servicekonsepter. Nedenfor forklarer vi hvorfor:

De fire hjørnesteinene i ProAct 2.0

ProAct inspection

1. Inspeksjon

Den første hjørnesteinen i ProAct 2.0 er planlagte inspeksjoner for å holde et øye med maskinen mellom regelmessige serviceintervaller. Dette gjør at du kan forutsi servicebehov, minimalisere nedetid og maksimalisere oppetid.

2. Vedlikehold

Den andre hjørnesteinen er planlagt service som effektivt begrenser produksjonstap. Denne komponenten omfatter også tilpassede feltlager for å optimalisere daglig forebyggende vedlikehold.

4. Oppfølging

Den fjerde hjørnesteinen er regelmessige oppfølginger. Med MaxiFleet er mulighetene neste endeløse. Rapporteringsverktøyet gjør at du enkelt kan hente opp de maskinrelaterte nøkkeldataene du trenger – drivstofforbruk, nedetid og mye annet.
Woman and man working with machine training

3. Opplæring

Den tredje hjørnesteinen i ProAct 2.0 er opplæring på stedet, skreddersydd til firmaets behov og forhold. Viktige hjelpemidler er simulatoropplæring og produksjonsdataene som genereres av MaxiFleet.